Δημοσιεύσεις από: το Καλλιτεχνικό


Σχετικά με το Καλλιτεχνικό

Καλλιτεχνικό Σχολείο Αμπελοκήπων


67 αναγνώσεις

Β΄ Φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών

Μετά την κατανομή της Α’ φάσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών θα ακολουθήσει Β’ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων από τη 13η Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 έως και τη 14η Ιουλίου και ώρα 23:59.

Η εγγραφή γίνεται με είσοδο στη διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr με τους κωδικούς taxisnet του κηδεμόνα που είναι δηλωμένος στο σχολικό πληροφοριακό σύστημα. Αν ο/η κηδεμόνας είναι δηλωμένος με λατινικούς χαρακτήρες στο taxisnet, τότε ο/η κηδεμόνας θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Σχολείο, για να καταχωρηθούν με τον ίδιο τρόπο τα στοιχεία του/της στο σχολικό πληροφοριακό σύστημα.


49 αναγνώσεις

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 – Γενικές Πληροφορίες – Εξεταστέα Ύλη

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ενημέρωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

Αφού πραγματοποιηθούν οι μετεγγραφές από τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια – Καλλιτεχνικά Γενικά Λύκεια και εφόσον προκύψουν κενές θέσεις στις Β΄ και Γ΄ τάξεις Γυμνασίου και στις Α΄ και Β΄ τάξεις Λυκείου, τότε αυτές συμπληρώνονται μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων.

ΧΡΟΝΟΣ: Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατά τον Σεπτέμβριο (ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις αρχές του Σεπτεμβρίου).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Οι γονείς των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής σε μία ή και δύο κατευθύνσεις οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Καλλιτεχνικό Σχολείο από την ημέρα της προκήρυξης των κενών θέσεων και μέχρι τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΑΝΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: Η εξεταστέα ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων προέρχεται από τη διδαχθείσα ύλη του αμέσως προηγούμενου σχολικού έτους (2019-2020) στα μαθήματα καλλιτεχνικής κατεύθυνσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά παρακάτω:

Κατατακτήριες Β΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Εικαστικών Τεχνών –> Β-ΓΥΜΝ-ΕΙΚ

Κατατακτήριες Β΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Θεάτρου – Κινηματογράφου –> Β-ΓΥΜΝ-ΘΕΚ

Κατατακτήριες Β΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Χορού –> Β-ΓΥΜΝ-ΧΟΡ

Κατατακτήριες Γ΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Εικαστικών Τεχνών–> Γ-ΓΥΜΝ-ΕΙΚ

Κατατακτήριες Γ΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Θεάτρου – Κινηματογράφου –> Γ-ΓΥΜΝ-ΘΕΚ

Κατατακτήριες Γ΄ Γυμνασίου Κατεύθυνση Χορού –> Γ-ΓΥΜΝ-ΧΟΡ

Κατατακτήριες Α΄ Λυκείου Κατεύθυνση εικαστικών –> Α-ΛΥΚ-ΕΙΚ

Κατατακτήριες Α΄ Λυκείου Κατεύθυνση θεάτρου-κινηματογράφου –> Α-ΛΥΚ-ΘΕΚ

Κατατακτήριες Α΄ Λυκείου Κατεύθυνση χορού –> Α-ΛΥΚ-ΧΟΡ

Κατατακτήριες Β΄ Λυκείου Κατεύθυνση εικαστικών –> Β-ΛΥΚ-ΕΙΚ

Κατατακτήριες Β΄ Λυκείου Κατεύθυνση θεάτρου-κινηματογράφου –> Β-ΛΥΚ-ΘΕΚ

Κατατακτήριες Β΄ Λυκείου Κατεύθυνση χορού –> Β-ΛΥΚ-ΧΟΡ


796 αναγνώσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις 2020 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός  των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμπελοκήπων κατά το σχολικό έτος 2020-2021

Με την απόφαση αρ. πρωτ. 7901/01-06-2020 του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας  καθορίζεται ο αριθμός των  μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γ/σίου – Λ.Τ. Αμπελοκήπων κατά το σχολικό έτος 2020-2021 σε πενήντα ένα (51), οι οποίοι θα επιμεριστούν σε τρία (3) τμήματα κατευθύνσεων (εικαστικών, θεάτρου/κινηματογράφου, χορού) με δεκαεπτά (17) μαθητές/τριες ανά κατεύθυνση.

Επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων Ιουνίου 2020

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λυκειακές τάξεις Αμπελοκήπων «Δημήτρης Χορν» ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021 και για τις τρεις καλλιτεχνικές κατευθύνσεις 

Εικαστικά → κλικ εδώ

Θέατρο-Κινηματογράφος → κλικ εδώ

Χορός → κλικ εδώ

Σημειώνεται ότι:

  • Δημοσιεύονται μόνο οι αριθμοί πρωτοκόλλου για όλους τους επιτυχόντες (εισακτέους και επιλαχόντες) ανά κατεύθυνση.
  • Εισάγονται οι μαθητές/τριες που έχουν καταταχθεί στις 17 πρώτες θέσεις κάθε κατεύθυνσης.

Εγγραφές

  • Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών που για οποιονδήποτε λόγο θα επιλέξουν να μην εγγραφούν στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Αμπελοκήπων, παρακαλούνται να το δηλώσουν ηλεκτρονικά (gymkallampel@sch.gr) στο σχολείο μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες/ούσες.
  • Οι εγγραφές των επιτυχόντων υποψηφίων στην Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο 2020, οπότε οι Γονείς/Κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν το Υπηρεσιακό Σημείωμα Μετεγγραφής και να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.


103 αναγνώσεις 170 αναγνώσεις

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020

Ημερομηνίες λειτουργίας των Γενικών Λυκείων για την απόδοση κωδικού ασφαλείας για τη συμπλήρωση Μηχανογραφικών Δελτίων

Τα Γενικά Λύκεια θα παραμείνουν επιπλέον ανοικτά, για την απόδοση κωδικού ασφαλείας για τη συμπλήρωση Μηχανογραφικών Δελτίων

  • την Τρίτη 7-7-2020 (είχε ήδη ανακοινωθεί) και
  • την Παρασκευή 10-7-2020 (σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με αριθμό πρωτοκόλλου Φ251/85965/Α5/3-7-2020).
    • Την ημέρα αυτή θα αναρτηθούν και οι βαθμολογίες των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

——————————————————————————————————————————–

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκινούν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, διαβάστε: 1) Δελτίο Τύπου ΥΠΑΙΘ –> κλικ εδώ

                                                                            2) Σχετική Εγκύκλιο ΥΠΑΙΘ –> κλικ εδώ

Οι μαθητές μπορούν να περάσουν την Τρίτη 30-06-2020 και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, 10.00-13.00 για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης.

Το Σχολείο θα είναι ανοικτό, για θέματα σχετικά με το Μηχανογραφικό, την Τρίτη 7 Ιουλίου και άλλη μία μέρα εντός της προθεσμίας υποβολής, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς από το ΥΠΑΙΘ.