1.487 αναγνώσεις

Αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων Ιουνίου 2016 και οδηγίες προς επιτυχόντες


Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο- Λυκειακές τάξεις Αμπελοκήπων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για φοίτηση στην Α? τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2016-2017, και για τις τρεις καλλιτεχνικές κατευθύνσεις:

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μετά τις υπεύθυνες δηλώσεις παραίτησης δικαιώματος εγγραφής και οριστικής επιλογής κατεύθυνσης με κλικ εδώ.

 

Σημειώνεται ότι:

  1. Εισάγονται οι μαθητές/τριες που έχουν καταταχθεί σε κάθε μια από τις 17 πρώτες θέσεις κάθε κατεύθυνσης.
  2. Δημοσιεύονται μόνο οι 34 πρώτες θέσεις ανά κατεύθυνση. Οι υπόλοιποι/ες υποψήφιοι/ες, μπορούν να ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους και τη θέση κατάταξής τους από τη Γραμματεία του σχολείου.
  3. Επιτυχόντες σε περισσότερες από μια κατευθύνσεις, θα πρέπει να επιλέξουν ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν, με υπεύθυνη δήλωση (κλικ εδώ)του γονέα/κηδεμόνα τους (πρέπει να κατατεθεί στο Καλλιτεχνικό το συντομότερο δυνατό, ως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες).
  4. Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών που για οποιονδήποτε λόγο θα επιλέξουν να μην εγγραφούν στο Καλλιτεχνικό, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (κλικ εδώ) στο Καλλιτεχνικό (το αργότερο ως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες).
  5. Ως αποτέλεσμα των δυο προηγούμενων περιπτώσεων, ενδεχομένως να δημιουργηθούν θέσεις για επιλαχόντες μαθητές (θέσεις 18 και μετά της φθίνουσας σειράς κατάταξης). Στην περίπτωση αυτή, ο κάθε επιλαχών θα ενημερώνεται άμεσα, τηλεφωνικά, από το σχολείο.

Παρακαλούνται οι γονείς-κηδεμόνες όλων των επιτυχόντων μαθητών:

  • να δηλώσουν στη Γραμματεία του σχολείου μας, ως την Πέμπτη 30Ιουνίου 2016, τη δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλική ή Γερμανική) που προτίθενται να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους στην Α? τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου
  • να προσέλθουν στο σχολείο μας από 1/9/2016 έως και 6/9/2016, ώστε να παραλάβουν το Υπηρεσιακό Σημείωμα Μετεγγραφής και να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας (κλικ εδώ).

Σχολιάστε....