1.843 αναγνώσεις

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων Ιουνίου 2017


Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λυκειακές τάξεις Αμπελοκήπων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για φοίτηση στην Α? τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-2018, και για τις τρεις καλλιτεχνικές κατευθύνσεις:

Σημειώνεται ότι:

  1. Εισάγονται οι μαθητές/τριες που έχουν καταταχθεί σε κάθε μια από τις 17 πρώτες θέσεις κάθε κατεύθυνσης.
  2. Δημοσιεύονται μόνο οι 34 πρώτες θέσεις ανά κατεύθυνση. Οι υπόλοιποι/ες υποψήφιοι/ες μπορούν να ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους και τη θέση κατάταξής τους από τη Γραμματεία του σχολείου.
  3. Επιτυχόντες σε περισσότερες από μια κατευθύνσεις θα πρέπει να επιλέξουν ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν, με υπεύθυνη δήλωση (κλικ εδώ)του γονέα/κηδεμόνα τους (πρέπει να κατατεθεί στο Καλλιτεχνικό ως την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες).
  4. Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών που για οποιονδήποτε λόγο θα επιλέξουν να μην εγγραφούν στο Καλλιτεχνικό θα πρέπει να καταθέσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (κλικ εδώ) στο Καλλιτεχνικό (το αργότερο ως την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες).
  5. Ως αποτέλεσμα των δυο προηγούμενων περιπτώσεων, ενδεχομένως να δημιουργηθούν θέσεις για επιλαχόντες μαθητές (θέσεις 18 και μετά της φθίνουσας σειράς κατάταξης). Στην περίπτωση αυτή, ο κάθε επιλαχών θα ενημερώνεται άμεσα, τηλεφωνικά, από το σχολείο.

Παρακαλούνται οι γονείς-κηδεμόνες όλων των επιτυχόντων μαθητών:

  • να δηλώσουν στη Γραμματεία του σχολείου μας, ωςτην Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 13:00, τη δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλική ή Γερμανική) που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά τους στην Α? τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου.
  • να προσέλθουν στο σχολείο μαςαπό 1/9/2017 έως και 8/9/2017, ώστε α) να παραλάβουν το Υπηρεσιακό Σημείωμα Μετεγγραφής , το οποίο και προσκομίζουν στο γυμνάσιο που έχει εγγραφεί ο μαθητής μετά την αποφοίτησή του από το δημοτικό σχολείο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και β) να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας (κλικ εδώ).

 

Σχολιάστε....