220 αναγνώσεις

Θερινή λειτουργία του σχολείου


Θερινή λειτουργία του σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ? Λ. Τ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί  κάθε Τετάρτη, 8:00 ? 14:00.

Επίσης το σχολείο θα λειτουργήσει επιπλέον την  Πέμπτη 6-7-2017 και την Παρασκευή 14-7-2017, για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτές τις 2 ημέρες θα επιτραπεί στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

NEO! Επιπλέον ημέρα λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 18-7-2017, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον και την Τρίτη 18-7-2017, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτή την επιπλέον ημέρα ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Καλό Καλοκαίρι!

Σχολιάστε....