198 αναγνώσεις

Kατατακτήριες Eξετάσεις – Οδηγίες για τους-τις εξεταζόμενους-ενες


Οδηγίες για τους/τις εξεταζόμενους/ενες

Όλα τα παιδιά χρειάζεται να έχουν μαζί τους στυλό (μπλε ή μαύρο) και σβηστήρα για τη γραπτή δοκιμασία.

Εικαστικά

Παρακαλούνται τα παιδιά που συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις της Κατεύθυνσης των Εικαστικών να προσέρθουν στο σχολείο την ημέρα της εξέτασης φορώντας άνετα ρούχα, που δεν θα φοβούνται να λερωθούν και να έχουν μαζί τους όλα εκείνα τα υλικά που πιθανόν να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν για τη ζωγραφική τους (μολύβια, σβηστήρα, ακουαρέλες, μαρκαδόρους κτλ, εκτός από λαδομπογιές). Το χαρτί στο οποίο θα ζωγραφίσουν (30x50) δίνεται από το σχολείο.

Θέατρο – Κινηματογράφος

Παρακαλούνται τα παιδιά που συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις της Κατεύθυνσης Θεάτρου – Κινηματογράφου να προσέρθουν στο σχολείο την ημέρα της εξέτασης φορώντας άνετα ρούχα, κατά προτίμηση φόρμα και μαλακά παπούτσια, κατά προτίμηση αθλητικά. Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους ένα λαστιχάκι για να πιάσουν τα μαλλιά τους, αν χρειαστεί.

Χορός

Παρακαλούνται τα παιδιά που συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις της Κατεύθυνσης Χορού να προσέρθουν στο σχολείο την ημέρα της εξέτασης φορώντας κορμάκι και κολάν ή φόρμα, κατά προτίμηση μαύρα, μαλακά ή αθλητικά παπούτσια και μαλλιά πιασμένα.

και χωρίς άγχος!

Σχολιάστε....