154 αναγνώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021-2022


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Με την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 21320/Δ2/2021 (ΦΕΚ 886/Β/5-3-2021) με θέμα «Λειτουργία Καλλιτεχνικών Σχολείων» ορίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων καθώς και η διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων (εδώ).

Αιτήσεις

Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής υποβάλλουν αίτηση κατά το χρονικό διάστημα από 2 μέχρι 31 Μαΐου κάθε έτους.

 

Η συμμετοχή των υποψηφίων μαθητών στην επιλογή για φοίτηση σε Καλλιτεχνικό Σχολείο δεν στερεί το δικαίωμα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Γυμνάσιο, Πειραματικό Γυμνάσιο ή Μουσικό Γυμνάσιο.

 

Σε περίπτωση που ένας μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο κατευθύνσεις, τότε ο κηδεμόνας του υποβάλλει διαφορετική αίτηση για κάθε κατεύθυνση.

 

Όσον αφορά την κατεύθυνση Χορού, οι κηδεμόνες μαζί με την αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής πρέπει να προσκομίσουν Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής / ορθοπεδικής κατάστασης από Παθολόγο / Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό, στις οποίες θα βεβαιώνεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών/τριών στην κατεύθυνση του Χορού.

 

Αναμένεται η εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ που καθορίζει τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων για το τρέχον έτος. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τη δημοσίευση ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του σχολείου.

normal

 

 

 

Κυλιόμενη εικόνα (slider) στην αρχική σελίδα : Δημιουργία μαθήτριας του Σχολείου μας, στα πλαίσια του μαθήματος Εργαστήρια Πολυμέσα της Γ΄Λυκείου 2020-21.

Σχολιάστε....