965 αναγνώσεις

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014 6


Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις κατατακτήριες εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για να εγγραφείτε στο Καλλιτεχνικό, παρακαλούμε συμπληρώστε τώρα τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ (υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος).

Σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις:

Αφού πραγματοποιηθούν οι μετεγγραφές από τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια-Καλλιτεχνικά Γενικά Λύκεια και εφόσον παραμένουν κενές θέσεις στη Β? Γυμνασίου ή/και στη Γ? Γυμνασίου ή/και στην Α” Λυκείου, κάτι που θα είναι γνωστό το Σεπτέμβριο, συμπληρώνονται μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων. Στις κατατακτήριες εξετάσεις, κάθε μαθητής μπορεί να είναι υποψήφιος μόνο σε μια κατεύθυνση. Η ύλη των εξετάσεων προέρχεται από την ύλη που διδάχθηκε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος στα Καλλιτεχνικά μαθήματα της κατεύθυνσης που επιθυμεί να παρακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος μαθητής.

Σημειώνεται ότι από το σχολικό έτος 2012-2013 έχουν θεσμοθετηθεί κατατακτήριες εξετάσεις για την εγγραφή μαθητών στην Α? τάξη του Καλλιτεχνικού Γενικού Λυκείου, για μαθητές που προέρχονται από άλλα Γυμνάσια (βλ. σχετικά).

Δεν προβλέπονται κατατακτήριες εξετάσεις για τις Β? και Γ? τάξεις του Καλλιτεχνικού Γενικού Λυκείου.


Σχολιάστε....

6 thoughts on “Δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014

 • Ευαγγελία

  Καλησπέρα σας.. στις κατατακτήριες εξετάσεις γίνεται να λάβουν μέρος παιδιά γ” γυμνασίου που δεν βρίσκονταν σε άλλο καλλιτεχνικό γυμνάσιο?

 • το Καλλιτεχνικό Post author

  Δεν υπάρχουν κατακτήριες εξετάσεις για τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου (ούτε αντίστοιχες επιλογές στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος).

 • ν

  Μάλιστα… ευχαριστώ πολύ. υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλάξει αναλογα με το μεγεθος ενδιαφεροντος που θα εκδηλωθει; (στη φορμα δηλωσης ενδιαφεροντος εχετε καταχωρησει και β και γ λυκειου σαν επιλογες)

 • το Καλλιτεχνικό Post author

  Δεν προβλέπονται κατατακτήριες εξετάσεις για τις Β? και Γ? τάξεις του Καλλιτεχνικού Γενικού Λυκείου.