Ανακοίνωση ημερομηνιών και τόπου διεξαγωγής Κατατακτηρίων εξετάσεων 2021

Ανακοίνωση ημερομηνιών και τόπου διεξαγωγής Κατατακτηρίων εξετάσεων 2021

Σας ενημερώνουμε ότι  οι Kατατακτήριες εξετάσεις (σχ. χρονιάς 2021-2022) θα διεξαχθούν στο κτήριο που στεγάζει το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο (Πανταζοπούλου 12α , Αμπελόκηποι – είσοδος από την μικρή καγκελόπορτα. Τηλ. 2310 727341).

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων:

 1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Σχέδιο και γραπτή εξέταση

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8:30-12:30. 

Προσέρχονται όλοι/όλες οι υποψήφιοι/ιες όλων των τάξεων.

Διάρκεια εξέτασης: 4 ώρες

Τρόπος αμφίεσης και υλικά: Οι υποψήφιοι/ιες της κατεύθυνσης Εικαστικών προσέρχονται με  άνετη αμφίεση, με ρούχα που δεν θα φοβούνται να τα λερώσουν κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής τους, καθώς και με όλα εκείνα τα υλικά που πιθανόν να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν (μολύβια, σβηστήρα, ακουαρέλες, μαρκαδόρους κτλ. εκτός από λαδομπογιές). Μόνο το χαρτί (30Χ50), στο οποίο θα ζωγραφίσουν, δίνεται από το σχολείο. 

 1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Γραπτή εξέταση

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα: 8:30-9:30

Προσέρχονται όλοι/ες οι υποψήφιοι/ιες όλων των τάξεων.

Διάρκεια εξέτασης: 60’

Πρακτική εξέταση

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

1η Ομάδα: Όλοι/όλες υποψήφιοι/ιες των τάξεων του Γυμνασίου

Ώρα: 9.45-11.45 

Διάρκεια εξέτασης: 120’ 

2η Ομάδα: Όλοι/όλες υποψήφιοι/ιες των τάξεων του Λυκείου

Ώρα: 12:00-14:00

Διάρκεια εξέτασης: 120’ 

Τρόπος αμφίεσης: Οι υποψήφιοι/ιες της κατεύθυνσης Θεάτρου/ Κινηματογράφου προσέρχονται στην πρακτική εξέταση με άνετη αμφίεση, κατά προτίμηση φόρμα αθλητική και μαλακά/αθλητικά παπούτσια, ώστε να διευκολυνθούν στις ασκήσεις αυτοσχεδιασμού. Καλό θα ήταν να μπορούν να μαζέψουν τα μαλλιά τους, αν χρειαστεί.

 1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΟΥ

Γραπτή εξέταση

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα: 8.30-9.30

Προσέρχονται όλοι/ες οι υποψήφιοι/ιες όλων των τάξεων.

Διάρκεια εξέτασης: 60’

Πρακτική εξέταση:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα: 9.45-11.15 Προσέρχονται όλοι/ες οι υποψήφιοι/ιες όλων των τάξεων

 Διάρκεια εξέτασης: 90’

Τρόπος αμφίεσης: Οι υποψήφιοι/ιες της κατεύθυνσης Χορού προσέρχονται με κατάλληλη αμφίεση: μαύρο κορμάκι ή φανελάκι στενό, μαύρο κολάν κομμένο, ώστε να αφήνει ελεύθερο το πέλμα, κάλτσες και μαζεμένα μαλλιά.

Χρήσιμες Πληροφορίες για τις κατατακτήριες εξετάσεις 2021

 • Οι υποψήφιοι/ιες όλων των κατευθύνσεων προσέρχονται μισή ώρα πριν από την εξέταση(γραπτή ή πρακτική), στην οποία παίρνουν μέρος.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ Ο/Η ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α.
 • Για τον τρόπο εξέτασηςτων υποψηφίων μπορείτε να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 • Για τη γραπτή δοκιμασίακαι στις τρεις κατευθύνσεις τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό (μπλε ή μαύρο) και σβηστήρα.
 • Καλό είναι με την προσέλευσή τους οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους μια μικρή, έγχρωμη φωτογραφία προσώπου.
 • Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι με νερό. Για ό,τι άλλο ενδέχεται να χρειαστούν στο σχολείο λειτουργεί κυλικείο.
 • Για την ασφάλεια όλωνοι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα και ρυθμίσεις της πολιτείας. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ (ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ή ΙΑΤΡΙΚΗΣ/ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ) ΜΑΣΚΑΣ.
 • Στην είσοδο του σχολείου θα επιδείξουν για την Πέμπτη το selftest της Τρίτης και για την Παρασκευή το selftest της Πέμπτης.
 • Για λόγους προστασίας και αποφυγής συγχρωτισμού τα παιδιά θα προσέλθουν μαζί με τους γονείς τους μέχρι την πλαϊνή καγκελόπορτα του σχολείου (επί της Πανταζοπούλου). Από εκεί θα τα παραλάβει όλα μαζί ο/η υπεύθυνος/η για τις εξετάσεις καθηγητής/τρια που θα τα οδηγήσει στην αίθουσα εξέτασης. Οι γονείς θα τα περιμένουν στο ίδιο σημείο, έξω από το σχολείο, μετά το πέρας των εξετάσεων.
 • Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.
 • Υπενθυμίζουμε πως για να μπορέσουν τα παιδιά να συμμετάσχουν στη διαδικασία εξέτασης δεν θα πρέπει να υπάρχει οποιασδήποτε μορφής εκκρεμότητα στην αίτησή σας.
 • Για οποιοδήποτε θέμα/πρόβλημαμε τα στοιχεία, την αναγραφόμενη κατεύθυνση του υποψηφίου ή για κάποια ερώτηση/απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο: 2310-727341, 8.30-13.30.
 • Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν με αριθμό πρωτοκόλλου στην ιστοσελίδα του σχολείου