Ανακοίνωση ημερομηνιών και τόπου διεξαγωγής εισαγωγικών εξετάσεων 2023

Ανακοίνωση ημερομηνιών και τόπου διεξαγωγής εισαγωγικών εξετάσεων 2023

Σας ενημερώνουμε ότι  οι εισαγωγικές εξετάσεις για την Α΄ τάξη Γυμνασίου (σχ. χρονιάς 2023-2024) θα διεξαχθούν:

Α) για την κατεύθυνση των Εικαστικών και του Χορού στο κτήριο που στεγάζει το Καλλιτεχνικό Λύκειο στη Μενεμένη, στην οδό Ν. Κουντουριώτου 33 με Ομήρου (είσοδος από την οδό Ομήρου).

(Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε στην οδό Ομήρου στη Μενεμένη. Δείτε την είσοδο από κοντά. Δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε με αστικό λεωφορείο).

Β) για την κατεύθυνση του Θεάτρου στο κτήριο που στεγάζει το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στους Αμπελόκηπους, στην οδό Πανταζοπούλου 12Α.

(Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε στην οδό Πανταζοπούλου στους Αμπελόκηπους. Δείτε την είσοδο από κοντά.

  1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023. Ώρα προσέλευσης: 8:00. 

Σχέδιο και Γραπτή εξέταση, ώρα 8:30-12:30. Προσέρχονται όλοι/όλες οι μαθητές/τριες.

Υλικά: Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Εικαστικών να έχουν μαζί τους όλα εκείνα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν για το έργο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υλικό θέλουν, π.χ. μολύβια, ακουαρέλες, μαρκαδόρους κτλ εκτός από λαδομπογιές. Επίσης, κι εφόσον θέλουν να χρησιμοποιήσουν πινέλα, να έχουν μαζί τους, παλέτα, ένα πλαστικό δοχείο για να ξεπλένουν τα πινέλα τους, καθώς και ένα πανάκι για να τα σκουπίζουν. Τέλος, επειδή θα πρέπει να γράψουν ένα κείμενο, να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους στυλό (που να μην σβήνει).

Μόνο το χαρτί (30Χ50), στο οποίο θα ζωγραφίσουν, δίνεται από το σχολείο. 

  1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023. Ώρα προσέλευσης: 08:00. 

Γραπτή εξέταση, ώρα   08:30 -09:30  Προσέρχονται όλοι/ες οι μαθητές/τριες. Διάρκεια εξέτασης: 60΄.  

Πρακτική εξέταση ανά ομάδες

Για τις ομάδες και τις ώρες πρακτικής εξέτασης κάθε ομάδας:  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρόπος αμφίεσης: Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Θεάτρου-Κινηματογράφου προσέρχονται στην πρακτική εξέταση με άνετη αμφίεση, κατά προτίμηση φόρμα αθλητική και μαλακά/αθλητικά παπούτσια, ώστε να διευκολυνθούν στις ασκήσεις αυτοσχεδιασμού. Καλό θα ήταν να μπορούν να μαζέψουν τα μαλλιά τους, αν χρειαστεί.

  1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΟΥ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023. Ώρα προσέλευσης: 8.00. 

Γραπτή εξέταση,  ώρα: 8.30-9.30. Προσέρχονται όλοι/ες οι μαθητές/τριες.

Διάρκεια εξέτασης: 60

Πρακτική εξέταση ανά ομάδες

Για τις ομάδες και τις ώρες πρακτικής εξέτασης κάθε ομάδας: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρόπος αμφίεσης: Οι υποψήφιοι της κατεύθυνσης Χορού προσέρχονται με κατάλληλη αμφίεση: μαύρο κορμάκι ή φανελάκι στενό, μαύρο κολάν κομμένο, ώστε να αφήνει ελεύθερο το πέλμα, κάλτσες και μαζεμένα μαλλιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι υποψήφιοι όλων των κατευθύνσεων προσέρχονται μισή ώρα πριν την εξέταση, στην οποία παίρνουν μέρος, γραπτή ή πρακτική εξέταση.
  • Για τη γραπτή δοκιμασία και στις τρεις κατευθύνσεις τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό (μπλε ή μαύρο) και σβηστήρα.
  • Καλό είναι με την προσέλευσή τους τα παιδιά να έχουν μαζί τους μια μικρή, έγχρωμη φωτογραφία προσώπου.
  • Για τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων μπορείτε να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
  • Υπενθυμίζουμε πως για να μπορέσουν τα παιδιά να συμμετάσχουν στη διαδικασία εξέτασης δεν θα πρέπει να υπάρχει οποιασδήποτε μορφής εκκρεμότητα στην αίτησή σας.
  • Για οποιοδήποτε θέμα/πρόβλημα με τα στοιχεία, την αναγραφόμενη κατεύθυνση του υποψηφίου ή για κάποια ερώτηση/απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο: (τηλ. Γυμν.:2310-727341 τηλ. Λυκ.: 2310744790), 8.30-13.30.