946 αναγνώσεις

Εισαγωγικές Εξετάσεις 2020 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός  των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμπελοκήπων κατά το σχολικό έτος 2020-2021

Με την απόφαση αρ. πρωτ. 7901/01-06-2020 του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας  καθορίζεται ο αριθμός των  μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γ/σίου – Λ.Τ. Αμπελοκήπων κατά το σχολικό έτος 2020-2021 σε πενήντα ένα (51), οι οποίοι θα επιμεριστούν σε τρία (3) τμήματα κατευθύνσεων (εικαστικών, θεάτρου/κινηματογράφου, χορού) με δεκαεπτά (17) μαθητές/τριες ανά κατεύθυνση.

Επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων Ιουνίου 2020

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λυκειακές τάξεις Αμπελοκήπων «Δημήτρης Χορν» ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021 και για τις τρεις καλλιτεχνικές κατευθύνσεις 

Εικαστικά → κλικ εδώ

Θέατρο-Κινηματογράφος → κλικ εδώ

Χορός → κλικ εδώ

Σημειώνεται ότι:

  • Δημοσιεύονται μόνο οι αριθμοί πρωτοκόλλου για όλους τους επιτυχόντες (εισακτέους και επιλαχόντες) ανά κατεύθυνση.
  • Εισάγονται οι μαθητές/τριες που έχουν καταταχθεί στις 17 πρώτες θέσεις κάθε κατεύθυνσης.

Εγγραφές

  • Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών που για οποιονδήποτε λόγο θα επιλέξουν να μην εγγραφούν στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Αμπελοκήπων, παρακαλούνται να το δηλώσουν ηλεκτρονικά (gymkallampel@sch.gr) στο σχολείο μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, ώρα 13:00, ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι επιλαχόντες/ούσες.
  • Οι εγγραφές των επιτυχόντων υποψηφίων στην Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο 2020, οπότε οι Γονείς/Κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν το Υπηρεσιακό Σημείωμα Μετεγγραφής και να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

Σχολιάστε....